Juleavslutning 2019

JULEAVSLUTNING 2019


Mandag 16.desember arrangerte Turngruppa årets juleavslutning i Lyngmyrhallen. Tribunen var full av foreldre og besteforeldre, tanter og onkler, søsken og venner som kom for å få overvære en fantastisk fin forestilling.


Publikum fikk se en forestilling med stor spennvidde der gymnastene i alderen 5-16 år innen RG, turn og parkour viste litt av aktiviteten som foregår i turngruppa. Innslagene viste gymnastenes allsidighet og ferdigheter innen individuelle program, troppsprogram, dans og akrobatiske aktiviteter,


Hele turngjengen på gulvet med fremførelse av Blime-dansen.

Minirekruttjentene i turn kaller seg Unicorn-gruppa og de hadde for anledningen kledd seg ut i nissedrakter, noe som absolutt hører med i en juleforestiling!

RG gymnastene viste et utvalg av sine individuelle program. Enkelte av gymnastene hadde ur-fremføring av sine nye program i forkant av sesongoppstart 2020, så nervene var nok litt ekstra tilstede for noen denne kvelden. Det var også ekstra fint å få de noen av de yngste gymnastene vise et utvalg av de ulike obligatoriske programmene i minirekrutt- og rekruttklassene.

Hver fredag kveld i høst har Parkourgjengen trent i hallen, og publikum fikk denne kvelden et innblikk i denne gjengen sine akrobatiske forseringer av ulike hindringer.

RG gymnastene viste frem flere flotte dansenummer der ulike elementer var brukt som en del av de ulike nummerne. Publikum fikk se fantastisk flotte eksempler på både teknikk, bevegelighet, styrke og eleganse kombindert med musikalitet. 

Strake, sterke og høye svev på pegasusen fremført av yngre og elde turnrekrutter. Styret i turngruppa gleder seg stort over hvilke fremskritt disse rekruttene viser oss. Vi er veldig imponert!

Etter uttallige treningstimer, aktiviteter, konkurranser og oppvisninger i 2019, er det nå tid for en velfortjent jule- og nyttårsferie. Vi håper alle og enhver får en fredfull og fin høytid, og så gleder vi oss til å se dere alle igjen i starten av 2020. 


Og med dette lar vi denne fine gjengen runde av et aktivt og morsomt turnår;