Najonal rekruttkonkurranse Stavanger 22.-23.februar

Nasjonal konkurranse Rekrutt nasjonale klasser, Stavanger 22.-23.februar


Fredag dro seks spente RG rekrutter, trener Kasja og fire foresatte til Stavanger for å delta i sesongens første nasjonale rekruttkonkurranse. For enkelte var dette det aller første gang på tepper i konkurransesammenheng på rekruttnivå, så nervene var nok litt tilstede.
Defilering før oppstart av de nasjonale rekruttklassene lørdag 22.februar. Jentene fra Tvedestrand er klare.

Tvedestrandsjentene med trener Katarzyna har virkelig gjort en stor treningsinnsats i forkant av årets konkurransesesong, og det gjenspeiler seg også hos rekruttene våre. I tillegg til denne innsatsen må vi også berømme hvilken fantastisk fin gjeng med jenter de er alle sammen! Det er mange som er veldig stolte av dere!

Milli er en av de ferskeste RG rekruttene i turngruppa, og for henne var nok dette ekstra spennende da dette var hennes aller første deltagelse i en nasjonal RG konkurranse.


Milli startet i klassen Rekrutt 11 år div B og endte på en fantastisk 2. plass ! Gratulerer!


Lagvenninnene sier blant annet at Milli er en morsom og flink jente, med en veldig smittsom latter!

I klassen Rekrutt 12 år divisjon B stilte 4 av vår gymnaster.

Julie endte på pallen med en fantastisk fin 3.plass! Gratulerer! Av treningsvenninnene sine beskrives Julie som elegant, snill og omtenksom, og vi kunne ikke være mere enig!

Viktoria ble belønnet med en kjempefin 4.plass i klassen! Om treningsvenninnen sin sier de andre jentene blant annet at Viktoria er morsom og rar (på en god måte)  og veldig snill!

Etter gode kjøringer endte Sigrid opp på en flott 5.plass. I tillegg til å være veldig myk er Sigrid også en utrolig morsom lagvenninne. Du er nydelig!

Anna gjennomførte også sine programmer på en flott måte og endte til slutt på en kjempefin 8.plass! Du er god, Anna! I tillegg til å være flink, er Anna en rar, morsom og pratsom jente som lagvenninnene setter utrolig stor pris på!


Marte stiller i klassen Rekrutt 12 år divisjon A og imponerer oss med sin innsats som ble belønnet med en flott 8.plass i klassen. Veldig bra, Marte! 

Noen av Marte sine beste egenskaper er at hun er veldig snill og utrolig sporty. Du er helt topp og en flott treningsvenninnne!

Premieutdeling nasjonal rekruttkonkurranse

Nasjonal rekrutt 12 år divisjon B

Nasjonal rekrutt 11 år divisjon B

Nasjonal rekrutt 12 år divisjon A

Etter endt konkurransedag ble dagens innsats feiret med en velfortjent helaften på Peppes. Denne gangen stilte det ingen i troppsklassene fra Tvedestrand Turngruppe, så for jentene våre ble dette en fin avslutning på dagen før hjemreise søndag formiddag. 


Trenere, styret, venner og familie er imponert over hvilken innsats dere har vist i helgen og ønsker dere velkommen hjem! I tillegg til den flotte innsatsen, vil vi også påpeke hvor fine jentene er og hvor flinke de er til å se alle de gode egenskapene hos hverandre. Superjenter!