RG Norgescup Malvik 14.16.februar

Unisport Norgescup RG


Fredag 14.februar dro 9 gymnaster fra Tvedestrand Turngruppe med sin trener til Trondheim for å delta i Norgescupen i RG. Dette er sesongens første konkurranse for våre juniorer og seniorer som konkurrerer i nasjonale klasser. Det er Malvik Turn og RG som arrangerer og ønsker velkommen til en spennende og innholdsrik helg.

Jentene dro kl 8 fredag morgen med buss fra ruten. 

Bussen står klar til å frakte både gymnaster og trener vel frem til Trondheim

Silas har fått ansvar for servering av snitter underveis.

Bussen er pakket og jentene er klare for en lang og innholdsrik helg.

Det er et stykke å kjøre buss fra Tvedestrand til Trondheim, og både sjåfør og passasjerer trenger en pause underveis.

Lørdag var det juniorene våre Stine, Thea, Olene, Celine og Hanna som skulle stille i junior nasjonal klasse divisjon B og divisjon C. For alle disse jentene var det første konkurranse i juniorklassen og jentene kjente på at nervene var ekstra tilstede denne gangen. Som vanlig var det ingenting å si på innsatsen og jentene gjorde gode prestasjoner og ble belønnet med fine plasseringer. Beste resultat ble en 4.plass i divisjon B og en 7.plass i divisjon C. 

Alle jentene samlet. Hanna, Stine, Celine, Olene, Thea, Tora, Tuva og Marthe.

Defilering av juniorklassene

RG juniorjentene i Tvedestrand Turngruppe! Foresatte, venner, familie, styret og trenere er kjempeimponert av innsatsen deres! Vi er i tillegg utrolig taknemlige for det unike samholdet og alle minnene og erfaringene dere får med dere i konkurransesammenheng.

Heia Tvedestrand!

Søndag var det seniorene Tuva, Karoline, Tora og Marthe sin tur, og for Tora og Karoline var det nok ekstra spennende da dette var deres første konkurranse som seniorgymnast.


Tora og Marthe stiller i divisjon B og begge to gjennomførte veldig gode kjøringer. Marthe hadde gode kjøringer med et veldig godt kølleprogram, og med denne innsatsen endte hun på en strålende 1.plass! Det er vel fortjent. Tora kjørte sine program uten miss, men med noen ustøheter og endte på en flott 10.plass. Gratulerer så mye til dere begge!


Marthe på roppen av pallen med en velsfortjent 1.plass i senior nasjonal klasse divisjon B.


I divisjon A stiller Tuva og Karoline fra Turngruppa. Tuva er endelig tilbake igjen på teppe etter et års fravær og kjente litt på nervene, men var selv strålende fornøyd med comebacket og som senior i divisjon A. Karoline var litt uheldig i kjøringene sine, men var fornøyd med plasseringen sin og debuten i seniorklassen. Jentene ble belønnet med en kjempefin 6. og 10.plass! Gratulerer så mye til begge to!

Tvedestrand Turngruppe sine seniorjenter i RG. Flotte unge damer med masse fine kvaliteter! 

Dette har vært en begivenhetsrik helg for junior- og seniorjentene våre i Trondheim. Og med tanke på innsats og resultater gleder vi oss til å følge dere videre gjennom 2020 sesongen. Vi er som sagt utrolig stolte av Tvedestrand Turngruppe sine junior- og seniorrepresentanter, og Tvedestrand er heldig som har så fine ambassadører for byen!