Tvedestrand Cup 2019

Tvedestrand Cup 2019


Lørdag 30.november arrangerte Tvedestrand Turngruppe oppvisningskonkurranse i Rytmisk Gymnastikk.


Vi fikk gjester fra Kristiansand, og det var stor stas å se gymnaster utenbys fra og lokale gymnaster vise oss masse flotte programmer! 


Styret og foreldregruppa hadde rigget Lyngmyrhallen klar og  gjester, gymnaster, venner, familie og foresatte ble ønsket hjertelig velkommen til både oppvisning, kafe, lotteri og dugnadssalg!Alle gymnastene under defileringen

Både tilreisende, venner, familie og foresatte fikk se mange flotte kjøringer. Publikum fikk se alt fra de helt minste som kanskje trengte litt ekstra støtte i en treningskamerat på teppet, til de mer øvede gymnastene som tydelig har god erfaring i å utføre programmene sine fremfor et dommerpanel.

I og med at dette var en oppvisningskonkurranse, ble ikke gymnastenes kjøringer vurdert og gitt poeng. Arrangementet var likevel satt opp med start- og kjørelister, konfransier og dommerpanel slik at gymnastene fikk følelsen og øvelse i hvordan en virkelig RG konkurranse foregår. 


Det var en høytidelig stemning i hallen denne formiddagen, og selv om dommerne denne dagen ikke skulle sette noen poeng, hadde de fått i oppdrag å dele ut tre priser. Med så mange fine prestasjoner var det ingen lett oppgave for dommerpanelet, men etter en kort diskusjon ble det enighet om at disse tre gymnastene fortjente litt ekstra oppmerksomhet:

Prisen til konkurransen sin yngste gymnast gikk til Cornelia fra Tvedestrand.


Det skal litt mot til for å gå ut på det store hvite teppet fremfor både dommere og publikum, så dette er en velfortjent pris!


Prisen for konkurransen sitt fineste smil gikk til Eva fra Kristiansand.


Dommerne var mektig imponert over alle de fine smilene på teppet, men smilet til Eva gjorde ekstra inntrykk!

Prisen for konkurransen sin jevneste og reneste opptreden gikk til Julie fra Tvedestrand.


Denne prisen synes dommerne det var ekstra vanskelig og dele ut. Til slutt falt valget på Julie og hennes nydelige fremtoning!

Dommere og publikum fikk se mange flotte prestasjoner på teppet denne lørdagen, og det er ingen tvil om at innsatsen som ligger bak er stor. Både for gymnaster og trenere. Styret i Tvedestrand Turngruppe, venner, familie og foresatte er fryktelig stolte av alle som deltok! 

Oppvisningsgymnastene

Minirekruttene

Rekrutt 11 år

Rekrutt 12 år

Junior og senior

Det er ingen tvil om at det er en fantastisk fin gjeng med Rytmisk Gymnastikk utøvere på sørlandet! Tvedestrand Turngruppe gleder seg til å se dere alle sammen ved en senere anledning! Tusen takk for denne gang!