Hvordan bli medlem

TVEDESTRAND TURNGRUPPE

 Stiftet 1858

Tvedestrand Turngruppe ønsker at alle som har lyst skal få prøve seg på turn, RG eller parkour. Det er av den grunn mulighet for å være med på 2 treninger i Lyngmyrhallen for å se om det frister og melde seg inn.


For å kunnne melde seg inn i Turngruppa må man først være innmeldt i "Min Idrett". Innmelding gjøres ved at man oppretter "Ny bruker"  på Min idrett.
Medlemssystemet som Tvedestrand Turngruppe har vært tilknyttet er ikke lenger i drift. Norges idrettsforbund har lansert et nytt system kalt Idrettens medlemssystem (IMS). IMS er et skybasert medlemssystem for alle idrettslag/klubber/foreninger og Turngruppa vil ta dette i bruk så snart det er anledning. Inntil videre må all påmelding, utmelding og endringer gjøres per mail eller ved registrering hos styret i forbindelse med trening.

For spørmål eller behov for hjelp til medlemsregistrering send mail til:

Tvedestrandturngruppe@gmail.com


Henvendelser på Facebook vil bli besvart ved nærmeste anledningMerk at hver gymnast får tilsendt to fakturaer. Den ene pålydende 100,- er en medlemsavgift som går til hovedforeningen TTIF. Denne avgiften er på 100,- per medlem per kalenderår. Den andre fakturaen gymnasten får tilsendt gjelder treningsavgiften per halvår, og størrelsen på denne er avhengig av hvor mange partier gymnasten er påmeldt.

Kontakt oss

E-post: tvedestrandturngruppe@gmail.com

Telefon: 906 35 008 (Line Abrahamsen)

2018 © Copyright.

Tvedestrand Turngruppe

All Rights Reserved.