Hvordan bli medlem

                                                                                                                             Tvedestrand 06.09.20


Tvedestrand Turngruppe ønsker at alle som har lyst skal få prøve seg på turn, RG eller parkour. Det er av den grunn mulighet for å være med på 2 treninger i Lyngmyrhallen for å se om det frister og melde seg inn.


Medlemssystemet som Tvedestrand Turngruppe har vært tilknyttet er ikke lenger i drift. Norges idrettsforbund har lansert et nytt system kalt Idrettens medlemssystem (IMS). IMS er et skybasert medlemssystem for alle idrettslag/klubber/foreninger. 


For nye medlemmer gjøres påmeldingen i påmeldingsskjemaet i linken:

Så snart gymnasten er registrert og aktivert, vil man motta en melding på mail/sms der medlemsskapet må bekreftes.


Så snart man har bekreftet ønsket om medlemsskap per mail/sms vil man motta en link til Min Side med beskrivelse av hva man skal gjøre.


Ved problemer kontakt Turngruppa på mail

tvedestrandturngruppe@gmail.comHenvendelser på Facebook vil bli besvart ved nærmeste anledning

Det er også viktig at alle gymnaster også er medlem av hovedforeningen TTIF. For medlemsskap i TTIF går man inn på Min Idrett og oppretter bruker der.


Link til Min Idrett:

Merk at hver gymnast får tilsendt to fakturaer. Den ene pålydende 100,- er en medlemsavgift som går til hovedforeningen TTIF. Denne avgiften er på 100,- per medlem per kalenderår. Den andre fakturaen gymnasten får tilsendt gjelder treningsavgiften per halvår, og størrelsen på denne er avhengig av hvor mange partier gymnasten er påmeldt.